21 Appartementen te Bergheim - Zieverich

Ref : 50126 Bergheim-Zieve

Adres :

Aachener Strasse 16.
50126 Bergheim-Zieverich

Pluspunten :

  • Nabij winkelcentrum
  • Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen

Financieel :

Verkoopprijs (k.k.) € 2 .300 .000

Details :

21 appartementen/Woningen met gemeenschapsruimte en Horeca ruimte , Inzake de behoefte van deze laatste ruimtes is reeds een voorstudie gedaan.

Beste belangstellenden, beste huurders en bewoners! Leuk dat u ons concept en onze toekomstgerichte huisideeën beter wilt leren kennen. Deze bouwbeschrijving is bedoeld om u een idee te geven van hoe uw persoonlijke woonruimte er uit zou moeten zien kan. Omdat plannen en bouwen zowel een creatief als constructief plannings- en creatieproces is Wij zijn hierin zeer gemotiveerde deelnemers vanuit vele disciplines - zoals bouw, ecologie en duurzaamheid etc. - Neem deel aan het proces, het kan tot aan de start van de bouw zijn of de verbetering van uw woon- en levenskwaliteit nog gerealiseerd kan worden Er komen veranderingen.

BOUWPROJECTEN Nieuwbouw van twee appartementsgebouwen met in totaal 19 appartementen. De woongebouwen bestaan ​​uit de Souterrain met ondergrondse parkeergarage, de begane grond, de 1e verdieping in het voorgebouw en de verspringende verdieping in de achtergebouw en de zolder in het voorgebouw. Het gaat om een ​​bistro op de begane grond en een barrièrevrije bistro op de eerste verdieping om Dagopvang te regelen.

INLEIDENDE WOORDEN Fisher || Rutzen Gbr staat voor de planning en bouw van hoogwaardige eengezins- en meergezinswoningen - dat Voor ons betekent dit dat wij voor alle vakgebieden uitsluitend gebruik maken van meesterbedrijven die aan onze strenge eisen voldoen Voldoen aan kwaliteitseisen en voeren hun werkzaamheden uit volgens de erkende regels van de bouwtechniek en de toepasselijke wet- en regelgeving die van kracht was op het moment dat de bouwvergunning werd verleend uitvoering en de geldende DIN-normen. Aan de gebruikte bouwmaterialen stellen wij dezelfde strenge eisen op het gebied van kwaliteit, design, Levensduur en bouwbiologie - omdat het ons doel is om u zich comfortabel en thuis te laten voelen in uw appartement. Het concept voor uw appartement omvat al een uitgebreide en overtuigende basisuitrusting inbegrepen, waarbij we rekening houden met onze hoge kwaliteitsnormen, maar ook in de geest van ons Bewoners vanuit het perspectief van een holistische kijk op een gezond leven van meerdere generaties ontworpen onder één dak. Bouwbeschrijving Bergheim-Zieverich Aachener Strasse 16

Algemeen Het op de plattegrond afgebeelde meubilair is slechts een inrichtingsvoorstel en maakt geen deel uit van de planning, Prestaties en leveringsomvang. (Behalve dat een keuken in de huurovereenkomst is inbegrepen) Wijzigingen in het ontwerp vanwege technische eisen, officiële eisen of ontwerpredenen Vereisten blijven voorbehouden. Graag wijzen wij u erop vanwege de hoge dichtheid (volgens de eisen van de huidige EnEV). momenteel nieuwbouw en de ontwikkeling van intern vocht in huis, schimmelvorming kan ontstaan. Dit kan door middel van reguliere schokventilatie (geen kantelventilatie) of onafhankelijk van de gebruiker De installatie van een mechanisch gecontroleerd woonkamerventilatiesysteem kan worden gegarandeerd. BASIS VAN PLANNING EIGENDOM Het pand voor onze 2 appartementsgebouwen bevindt zich in 50126 Bergheim-Zieverich, Aachener Strasse 16. ontwikkeling Het pand en het gebouw zullen volledig ontwikkeld worden. De afvoerbuizen zijn afkomstig van Er ontstond een gebouw voor stedelijke verbinding inclusief de benodigde overslagschachten. De basislijnen en Leidingaansluitingen naar en in het gebouw alsmede de aansluitingen op afvalwater en regenwater gemaakt van materiaal volgens technische vereisten. De benodigde ventilatieopeningen voor de afvalwaterleidingen zijn aanwezig over het dak geleid. De water- en elektriciteitsaansluitingen worden uitgevoerd door de nutsbedrijven en zijn bij de aankoopprijs inbegrepen. Telefoon- en televisieaansluitingen worden naar de huisaansluit ruimte geleid en van daaruit verdeeld over de wooneenheden. TOEGANG TOT HET GEBOUW De toegang tot de gebouwen is vanaf de Aachener Strasse via openbare trottoirs. Alle appartementsniveaus in het voorgebouw en in het middengedeelte van het achtergebouw bevinden zich boven het trappenhuis een lift te bereiken vanuit de ondergrondse parkeergarage; Beide gebouwen hebben een gezamenlijke in- en uitgang de ondergrondse parkeergarage. PLANNEN EN KOSTEN De volgende planningskosten en honoraria zijn inbegrepen:  Planningskosten voor de constructie van het gebouw (architect, statica, thermische isolatie, aanvraag drainage, enz.)  Administratiekosten (bouwvergunning, eventueel casco en definitief opleveringscertificaat)  Gespecialiseerde aannemerscertificaten voor verwarming, loodgieterswerk en elektriciteit  Als extra, gratis service, verzorgen wij de herregistratie van de elektra- en watervoorziening nadat het appartement is opgeleverd aan de nieuwe bewoner. [3] Fischer||Rutzen Gbr THERMISCHE ISOLATIE EN DICHTHEID Het gebouw wordt gebouwd als KfW Efficiency Huis 40+, d.w.z. H. het gebouw gebruikt maximaal 40% van de primaire energie per jaar gemeten ten opzichte van het overeenkomstige referentiehuis met KfW 100-norm. En in vergelijking is dat ook zo De primaire energiebehoefte/jaar voor een KfW 40-huis ligt nog steeds 35% onder de EnEV-specificaties voor een nieuw huis.

HEEFT U INTERESSE ? BOUWTEKENINGEN/ONTWERP/ calculaties ZIJN VOORHANDEN. .Deel-) Overname / Joint venture / losse investfinanciering of combinaties ervan.

Terug naar de lijst