Halfvrijstaande Woning met Garage te Brunssum

Ref : 6444AK9A

Adres :

Dorpsstraat 9A
6444 AK Brunssum

Pluspunten :

  • Nabij veel groen
  • Nabij winkelcentrum
  • Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen
  • Houtkachel

Financieel :

Verkoopprijs (k.k.) € 117 .500

Details :

Bewoonbaar oppervlak 125 m²
Grond oppervlak 312 m²
Aantal kamers 5
Aantal verdiepingen 2
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Verwarming Gas CV ketel
Heetwatervoorziening Gas boiler

Deze halfvrijstaande woning met Garage en berging (+/- 8m2) is gelegen nabij het centrum van Brunssum. Op loopafstand zijn diverse winkels, supermarkten, zwembad de Bronspot, scouting maar ook de basisschool en speeltuin te bereiken. Ook is er een goede aansluiting op de hoofdwegen naar Heerlen-Sittard-Maastricht. Deze 30ér jaren woning is grotendeels voorzien van dubbelglas en heeft een HRCV met boiler (eigendom).

Indeling: entree,Hal met meterkast voorzien van karakteristieke panelen wanden en toegang tot trappenhuis,kelder ( +/- 5 m2), toilet, gedateerde keuken (3.3 x 2.39 m) en Woonkamer (3.4 /3.79 x 9m) met openslaande deuren. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de omsloten zeer ruime tuin met terras waar ook de garage en de berging zich bevinden. Fruitbomen aanwezig. 1e etage: Overloop met vaste trap naar zolder, Gedateerde badkamer weliswaar voorzien van douche, badkmr, 2e w.c., ligbad en wastafel. 2 ruime slaapkamers (3.4 x4.59m,3.7 x 3.7 m). Zolder: hier bevindt zich de CV met boiler en bergruimte, tevens de 3e slaapkamer (=/- 3.2 x 5.5 m). De zolder is afgetimmerd.

Deze ruime 30ér jaren woning heeft enige attentie nodig en biedt veel ruimte in tuin,kamers en opberging. Kom kijken en breng een bod uit !

Terug naar de lijst