Halfvrijstaande woning op groot perceel te Hoenbroek

Ref : 6431HR

Adres :

Akerstraat noord 164
6431HR Hoensbroek

Pluspunten :

  • Nabij veel groen
  • Nabij winkelcentrum

Financieel :

Verkoopprijs (k.k.) € 200 .000

Details :

Conditie Opknapper
Grond oppervlak 1 .045 m²

Projectontwikkelaars opgelet, halfvrijstaande woning te Hoensbroek. Gelegen op een perceel van 1045 m2. Ideaal voor appartementencomplex met garageboxen pal tegenover Emma Staete.

Halfvrijstaande woning gelegen aan de Akerstraat noord 164 te Hoensbroek tegenover Emma Staete. Het pand zelf is niet interessant vanwege de onderhoudstoestand echter het perceel bied uiteraard vele mogelijkheden gezien het formaat. Er is reeds informatie opgevraagd bij de gemeente omtrent de mogelijkheden tot ontwikkeling. De ligging is zeer centraal met zowel primaire voorzieningen op loopafstand alsmede een snelle verbinding met de Ringweg Parkstad.

Een geheel te renoveren object waarbij forse kosten gemaakt dienen te worden om het geheel bewoonbaar te maken en achterstallig onderhoud op te heffen.

Perceel:
Het perceel is volgens kadaster weliswaar 1045 m2 maar in werkelijkheid minder omdat diverse naastgelegen panden aan de achterzijde grond hebben bijgetrokken waarbij dit ook al verjaard is.
Tevens is perceel niet functioneel bruikbaar want zijpad en doorkruisende achterweg zorgen ervoor dat het achterliggende braak liggend terrein nagenoeg niet te gebruiken is. Echter het zou , indien gemeente toestemt ideaal zijn voor garageboxen.
T.b.v. bereikbaarheid van de woning aan de achterzijde is een erfdienstbaarheid gevestigd. Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar de lijst