Maisonette te Los Balcones, Torrevieja.

Ref : Laguna Beach

Adres :

Los Balcones
Torrevieja

Pluspunten :

  • Nabij veel groen
  • Nabij winkelcentrum
  • Kindvriendelijk
  • Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen

Financieel :

Verkoopprijs (k.k.) € 169 .900

Details :

Conditie Perfecte staat van onderhoud
Bewoonbaar oppervlak 74 m²
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Aantal verdiepingen 1
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Verwarming Airco
Heetwatervoorziening Elektrische boiler

Moderne maisonnette woningen in Los Balcones

Laguna Beach Resort is een residentie bestaande uit maisonnettes waarin de hoogste kwaliteit primeert zowel in materiaal als in de bouw.
Maisonnette op de begane grond met terras of op de bovenste verdieping met solarium, woningen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Alle woningen hebben een ondergrondse parkeergarage.  Bouwoppervlakte 74 m2.
Daarnaast hebben alle woningen uitstekende gemeenschappelijke ruimtes met zwembadtype strand met palmbomen, chillout gebied en kindergedeelte.

Laguna Beach Resort ligt recht tegenover het natuurgebied van de Salinas de Torrevieja waardoor u een ongelooflijk uitzicht heeft op de Laguna Rosa en de Middellandse Zee. Omgeven door alle diensten, restaurants, ziekenhuizen, supermarkten en golfbanen, zal het leven in ons resort u veel gemakkelijker maken.

Gelegen in de stad Torrevieja, op slechts 35 minuten van de stad Alicante met het internationale vliegveld van El Altet en het hogesnelheid-treinstation, zult u het hele jaar door comfortabel kunnen genieten van uw huis en de mediterrane levensstijl.

Terug naar de lijst