Villa te Cumbre del Sol.

Ref : Lirios Sunrise

Adres :

Avda. País Valencià, ·
22 03720 Cumbre del Sol

Pluspunten :

  • Nabij veel groen
  • Nabij winkelcentrum
  • Kindvriendelijk
  • Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen

Financieel :

Verkoopprijs (k.k.) € 735 .000

Details :

Conditie Perfecte staat van onderhoud
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 3
Verdieping 1
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Heetwatervoorziening Elektrische boiler

Lirios Sunrise is het nieuwe bouwproject van vrijstaande villa’s van VAPF in de woonwijk Cumbre del Sol.

De oriëntatie van de woningen is bestudeerd in functie van de vorm en de ligging van het terrein met het doel het uitzicht op de zee te verzekeren. Het zeezicht dat zich uitstrek tot het eiland Ibiza vormt ook een onderdeel van primordiaal belang voor het design en de indeling van de woningen.

De woningen zijn het ontwerp van de samenvoeging van verschillende modules die een coherent geheel vormen met de buitenzone met als blikvanger het buitenterras en het zwembad. De voorgevel bestaat uit glaswanden die continuïteit creëren tussen de buiten- en binnenruimtes en wordt onderbroken door innovatieve decoratieve elementen die een een persoonlijk cachet geven aan het volumineus geheel.
In het interieur is prioriteit gegeven aan de grootte en de functionaliteit van de ruimtes met elementen zoals het schuifpaneel tussen de keuken en de woon- en eetkamer, het “zwevend” overhangend salon en de eetkamer, het design van de slaapkamers en hun respectievelijke badkamers en de suite voor de bezoekers op de benedenverdieping met een privé terras.

Een project van vrijstaande moderne villa’s met een eigen stijl op een unieke locatie en met een spectaculair uitzicht op de zee.

Lirios Sunrise, is een luxe woongebied gelegen in de urbanisatie Cumbre del Sol.

Een alleenstaande woning, die geniet van alle faciliteiten die een gevestigde urbanisatie als de Cumbre del Sol tot uw beschikking stelt: een winkelzone, supermarkt, kapper en apotheek. Tevens zijn er cafés en restaurants, tennis- en padelbanen, wandelroutes, een internationale school, Lady Elizabeth School geheten, een paardensportcentrum, strand en baaien met strandtentjes ... alsmede een keur aan restaurants en recreatiegelegenheden in Benitachell en in de gemeentes Xàbia (op een afstand van slechts 7 km) en Teulada-Moraira (op een afstand van slechts 4 km).

Woonoppervlakte:384 m2 perceel:803 m2 3 slaapkamers, 2 badkamers, inpandige garage.

U wordt Nederlandstalig begeleid door MASA International.

These images are illustrative and correspond to the selected model adapted to a certain plot, consequently, being built on this plot will imply changes on the facades and components, resulting from adapting it to the land. This project is subject to its adaptation to the modifications derived from the changes in the Technical Building Code, contemplated in the Royal Decree 732/2019, of December 20th 2019, that could pose technical changes and/or in its price.

Terug naar de lijst