Maisonette met garage te Hoensbroek

Ref : 6431HG42a

Adres :

Kouvenderstraat 42 A
6431HG Hoensbroek

Pluspunten :

  • Nabij winkelcentrum
  • Vlak bij NS station
  • Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen

Financieel :

Verkoopprijs (k.k.) € 99 .000

Details :

Conditie Goede staat van onderhoud
Bewoonbaar oppervlak 86 m²
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 3
Verdieping 1
Aantal verdiepingen 2
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Verwarming Gas combiketel
Heetwatervoorziening Gas combiketel

Deze ruime  3 slaapkamer maisonette met garage is gelegen in het centrum van Hoensbroek. Op loopafstand zijn alle primaire voorzieningen en is er een goede aansluiting met de buitenring Parkstad. Het appartementen complex is voorzien van bellentableau en intercom en aan de achterzijde is er beperkt ruimte om te parkeren (eerst komt eerst maalt). De maisonette is gelegen op de 1e etage en de indeling is als volgt:

Entree, hal met toilet, trapberging, garderobe en toegang tot woonkamer met open eetkeuken (34m2) voorzien van tegelvloer.  1e etage: 3 slaapkamers (+/- 3 x 3,75 m/3 x 2.6 m/ 3. x 3.75m) waarvan 1 slaapkamer toegang heeft tot het ruime balkon en 1 slaapkamer met inbouwkast. De badkamer is voorzien van ligbad, 2e toilet en wastafel met meubel. Verder is er een separate wasruimte. De maisonette is aan de achterzijde geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas en aan de voorzijde enkel glas. Tevens is in de kelder nog een separate berging alsmede groepenkast met w.g.e aansluitingen.

VvE bijdrage 86,-/mnd incl. glas- opstalverzekering, gemeenschappelijk onderhoud galerij, verlichting , reservefonds en administratie.

Dit  appartement is ideaal voor starters of beleggers  !

Alle maten zijn circa maten.

Terug naar de lijst