Beleggingspand te Kerkrade

Ref : 6466AL Kerkrade

Adres :

Heiveldstraat 56/56a
6466 AL Kerkrade

Pluspunten :

  • Nabij veel groen
  • Nabij winkelcentrum
  • Kindvriendelijk
  • Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen

Financieel :

Verkoopprijs (k.k.) € 225 .000

Details :

Conditie Matige staat van onderhoud
Grond oppervlak 590 m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen 3
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Verwarming Gas combiketel
Heetwatervoorziening Gas combiketel

Dit object is gelegen in de wijk Kaalheide/ Kerkrade en bestaat uit  voormalige winkelruimte met kantoor en magazijn alsmede 2 woonappartementen. Dit is kadastraal gesplitst. Het bouwjaar is 1934 maar het pand is in de loop der jaren gerenoveerd. Indeling. Entree, Winkelruimte (85 m2) met kantoor en magezijn/opslag/garage (105 m2). Souterrain: 1 grote kelderruimte t.b.v. het bedrijfsgedeelte met toegang vanuit de garage.

Appartement 1: Entree, hal, toegang tot souterrain en ruime tuin met terras en berging. Overloop met toiletgroep, luxe badkamer met hoekligbad en wastafel, 2 slaapkamers (3.7 x 3.4 m/ 3.4 x 2.8 m). Gesloten leefkeuken (3.5 x 3.4m) met toegang tot doorzon  L-vormige  woonkamer (37 m2). Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas. Via de overloop toegang tot Appartement 2: Luxe badkamer voorzien van wastafel, ligbad en toilet, gang naar woonkamer/keuken (+/- 25 mm2), slaapkamer en 2 bergingen. Voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas.

Er is een splitsingsakte waarin het object kadastraal in 3 delen is gesplitst. Het pand beschikt nog over mooie karakteristiek 30 jaren elementen zoals trappenhuis en glas en loodramen. Door de kadastrale splitsing evt. separaat te verkopen.

Terug naar de lijst