4 slaapkamer appartement te Hoensbroek centrum

Ref : 6431HG54A

Adres :

Kouvenderstraat 54a
6431HG Hoensbroek

Pluspunten :

  • Nabij winkelcentrum
  • Vlak bij NS station
  • Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen

Financieel :

Verkoopprijs (k.k.) € 99 .500

Details :

Conditie Goede staat van onderhoud
Bewoonbaar oppervlak 91 m²
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4
Verdieping 1
Aantal verdiepingen 2
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Heetwatervoorziening Gas combiketel

Deze ruime instapklare 4 slaapkamer maisonette is gelegen in het centrum van Hoensbroek. Op loopafstand zijn alle primaire voorzieningen en is er een goede aansluiting met de buitenring Parkstad. Het appartementen complex is voorzien van bellentableau en intercom en aan de achterzijde is er beperkt ruimte om te parkeren (eerst komt eerst maalt). De maisonette is gelegen op de 1e etage en de indeling is als volgt:

Entree, hal met toilet, trapberging, garderobe en toegang tot woonkamer (6.07 x 3,8m)voorzien van laminaatvloer. Eetkeuken(3,66  x 2.07 m) voorzien van laminaat en seperate wasruimte met huurcv (26/mnd). 1e etage: 4 slaapkamers (2.9 x 2.7 m/ 3 x 3,75 m/3 x 2.6 m/ 3. x 3.75m) allen voorzien van laminaatvoer waarvan 1 slaapkamer toegang heeft tot het ruime balkon en 1 slaapkamer met inbouwkast. De badkamer is voorzien van douche en wastafel met meubel.De maisonette is aan de achterzijde geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas en aan de voorzijde enkelglas met rolluiken. Tevens is in de kelder nog een separate berging alsmede groepenkast met w.g.e aansluitingen.

VvE bijdrage 86,-/mnd incl. glas- opstalverzekering, gemeenschappelijk onderhoud galerij, verlichting , reservefonds en administratie.

Dit instapklare goed onderhouden appartement is ideaal voor starters of beleggers en kan met inboedel worden gekocht  !

alle maten zijn circa maten.

Terug naar de lijst