Woning te Sierra Golf Balsicas

Ref : 30591

Adres :

Sierra Golf
30591 Balsicas

Pluspunten :

  • Nabij veel groen
  • Nabij winkelcentrum
  • Kindvriendelijk
  • Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen

Financieel :

Verkoopprijs (k.k.) € 66 .900

Details :

Conditie Perfecte staat van onderhoud
Bewoonbaar oppervlak 64 m²
Grond oppervlak 132 m²
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Verwarming Airco
Heetwatervoorziening Elektrische boiler

Mooi geprijsd object in Balsicas

Heldere en warme woning (nieuwbouw) voorzien van 2 slaapkamers en een badkamer met een ruim terras, waar u vele uren en dagen kunt doorbrengen. Neem een duik in het gemeenschappelijk zwembad of loop een rondje over de golfcourse.

Sierra Golf is een residentieel complex gebouwd rond een 18-holes golfbaan.
Het wordt gekenmerkt door zijn ideale locatie, zeker voor diegenen die alle faciliteiten binnen het complex en ook de schoonheid van de natuur weten te waarderen.
Zonder twijfel zal de golfliefhebber Sierra Golf de perfecte plek vinden om te wonen of om langdurige vakanties door te brengen.

Residencial Sierra Golf ligt in het dorpje Balsicas, in de regio Murcia.
Rijd naar de Middellandse zee en met een 35 km strand, de witte zandstranden en grote golven, met de rustige, warme en ondiepe wateren van de Mar Menor lagune.

De locatie is de buurt-luchthaven -Murcia, medische, recreatieve en sportieve diensten -met een 18-holes golfbaan-en goed klimaat -meer dan 320 zonnige dagen per jaar- zetten Sierra Golf in een stille, rustige plek ideaal om het Spaanse leven te beleven.

Heeft u interesse ? Maak dan gebruik van de Orientatietrip van MASA International. U boekt de vlucht en wordt 3 dagen rondgeleid langs de projecten die u heeft uitgezocht.

Terug naar de lijst