Appartement te Heerlen

Ref : 6417REH121

Adres :

De Tichel 121
6417RE Heerlen

Pluspunten :

  • Nabij veel groen
  • Nabij winkelcentrum
  • Kindvriendelijk
  • Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen

Financieel :

Huur € 605 / maand
Kosten € 60

Details :

Conditie Goede staat van onderhoud
Bewoonbaar oppervlak 69 m²
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Aantal verdiepingen 1
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1

Dit appartement is gelegen te Douve Weien /Heerlen zuid aan de Tichel. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 69 m2 en is gebouwd in 1975. Het complex beschikt over lift, voldoende parkeergelegenheid en goede verbinding naar de autosnelweg Heerlen - Maastricht.  Op loopafstand bevinden zich primaire voorzieningen en is het centrum slechts 5 min. verwijdert.

Indeling: Bellentableau met video camera, fietsenstalling en privé berging. Middels een lange hal komt men tot dit hoekappartement welke is voorzien van entree/hal, kleine slaapkamer (2.9 x 2m) met uitzicht over parkeerplaats, badkamer met inloopdouche (2.90 x 1.60 m), wastafel en wasmachine aansluiting, ruime woonkamer (6,70 x 3.85/2.8 m) met vrij uitzicht over plantsoen met toegang tot ruime slaapkamer (4.14 x 2.9 m) en balkon. Eenvoudige keuken (3.35 x 2.55 m)

Qua bereikbaarheid is de woning goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Heerlen, fietsafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden.

Waarborgsom is 2 x de huurprijs, servicekosten 60,- incl. water. Inkomen 3 x huurprijs. Huur is excl. w.g.e. OZBGebruiker,

Geen huisdieren. Maten zijn circa maten.

Verklaring van geen huurschuld alsmede werkgeversverklaring noodzakelijk.

Terug naar de lijst